Skip to main content

Εργαζόμενοι ΟΑΣΘ: Κάκιστη η κατάσταση του οδοστρώματος στον Σταθμό (φωτο)

Οι εργαζόμενοι, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, αναφέρουν πως το οδόστρωμα είναι σε κάκιστη κατάσταση με κίνδυνο για τα λεωφορεία και τους επιβάτες.

Για την κατάσταση του οδοστρώματος επί της οδού Μοναστηρίου στο ύψος της εκκλησίας των Αγίων Πάντων ενημερώνει τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕΘ το Συνδικάτο Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ.

Οι εργαζόμενοι, επισυνάπτοντας σχετικές φωτογραφίες, αναφέρουν πως το οδόστρωμα είναι σε κάκιστη κατάσταση και πως σε σημεία «τα λεωφορεία βρίσκουν σε υπερυψωμένες ανωμαλίες του οδοστρώματος με κίνδυνο σοβαρών βλαβών ενώ από τις ταλαντεύσεις ταλαιπωρούνται και οι επιβάτες».

Αναλυτικά η επιστολή του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ:

ΘΕΜΑ: Κατάσταση οδοστρώματος στην είσοδο του Ν.Σ. Σταθμού

Κύριε Διευθύνοντα,

Σας ενημερώνουμε, ευελπιστώντας σε ενέργειες από μέρους σας, ότι από την οδό Μοναστηρίου στρίβοντας δεξιά πριν την εκκλησία των Αγίων Πάντων, το οδόστρωμα εντός και εκτός του χώρου διέλευσης και στάθμευσης των λεωφορείων στο Ν.Σ. Σταθμό, είναι σε κάκιστη κατάσταση.

Να τονίσουμε ότι σε σημεία τα λεωφορεία βρίσκουν σε υπερυψωμένες ανωμαλίες του οδοστρώματος με κίνδυνο σοβαρών βλαβών ενώ από τις ταλαντεύσεις ταλαιπωρούνται και οι επιβάτες.

Επισυνάπτουμε ενδεικτικές φωτογραφίες.