Skip to main content

Εργομετρικών... συνέχεια για τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ (φωτο)

Οι νέοι παίκτες του «Δικεφάλου», Άνταμ Σμιθ, Τζεκουάν Λιούις, Ζέιν Νόουλς και Ζήσης Σαρικόπουλος πέρασαν το πρωί από εργομετρικές εξετάσεις.

Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν σήμερα το πρωί οι νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Από νωρίς το πρωί οι Άνταμ Σμιθ, Τζεκουάν Λιούις, Ζέιν Νόουλς και Ζήσης Σαρικόπουλος βρέθηκαν το Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης «Metrisis» και πέρασαν από εργομετρικό έλεγχο για δύναμη (ισοκινητική, ισομετρική), ταχυδύναμη (αλτικότητα, εκρηκτική δύναμη), βασικό-ενεργειακό μεταβολισμό, λιπομέτρηση και σωματομετρήσεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν επισκεφθεί το «Metrisis» οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Σταύρος Σχίζας, Δημήτρης Καραμανώλης και Θοδωρής Καρράς, ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα, όταν θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις οι Αμανζέ Εγκεγκέζε, Αντουέιν Ουίγκινς και Άαρον Μπεστ.

Μάλιστα, η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ευχαρίστησε το Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης «Metrisis» για την «άψογη» όπως αναφέρει, συνεργασία.