Skip to main content

ERGONPOLIS: Η εταιρεία που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το σπίτι των ονείρων σου

Η ομάδα της ERGONPOLIS από τη Θεσσαλονίκη παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε έργου.

Το σπίτι θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ο προσωπικός «παράδεισος» κάθε ανθρώπου. Είναι ο χώρος όπου χαλαρώνουμε έπειτα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, περνάμε όμορφες στιγμές με φίλους, εκφραζόμαστε ελεύθερα και, τέλος, περιέχει το δικό μας προσωπικό στυλ.

Για τους παραπάνω λόγους, θέλουμε ο χώρος μας να είναι άνετος και λειτουργικός. Μια ανακαίνιση σπιτιού είναι η καλύτερη λύση για να το πετύχουμε αυτό και να δημιουργήσουμε το σπίτι των ονείρων μας, συνδυάζοντας την αισθητική με τη λειτουργικότητα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Σημαντικό βήμα μιας ανακαίνισης είναι και η εσωτερική διακόσμηση του χώρου, η οποία συμβάλλει κυρίως στην αισθητική του χώρου μας, αλλά και στη βελτίωση της διάθεσής μας.

Πώς θα πετύχουμε λοιπόν μια ολική ανακαίνιση σπιτιού;

Κουζίνα: Ο σημαντικότερος χώρος του σπιτιού

Για τους περισσότερους από εμάς, η κουζίνα είναι, αναμφίβολα, ο πιο σημαντικός χώρος του σπιτιού, καθώς εκεί περνάμε πολλές όμορφες, δημιουργικές και… γευστικές στιγμές. Από οικογενειακά τραπέζια μέχρι την αξιοποίηση της ως «γραφείο εργασίας».



Συνεπώς, το παν είναι η λειτουργικότητα και η ασφάλεια του συγκεκριμένου χώρου. Η ανακαίνιση κουζίνας συμβάλλει στην καλύτερη διαρρύθμιση του χώρου, δημιουργώντας ένα άνετο μέρος με πλήρη λειτουργικότητα και ασφαλή εργονομία.

Μέσω της διακόσμησης, ανανεώνεται όλη η όψη της κουζίνας, δημιουργώντας ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον με μοντέρνα αισθητική.

Μπάνιο: Ο χώρος χαλάρωσης

Το μπάνιο δεν αποτελεί απλά έναν ακόμα απαραίτητο χώρο, αλλά είναι το μέρος όπου μπορούμε να χαλαρώσουμε και να αφιερώσουμε χρόνο για την προσωπική μας φροντίδα. Άλλωστε, τι καλύτερο από ένα χαλαρωτικό ντους μετά το τέλος μιας κουραστικής μέρας;



Σκοπός της ανακαίνισης μπάνιου είναι η δημιουργία ενός χώρου που θα θυμίζει σπα, χαρίζοντας μας άνετες και αναζωογονητικές στιγμές σε ένα γαλήνιο περιβάλλον που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε.

Σαλόνι: Ο χώρος συγκέντρωσης

Συγκεντρώσεις με φίλους, οικογενειακά τραπέζια, πάρτι, βραδιές με ταινία, σίγουρα όλοι έχουμε ζήσει τέτοιες στιγμές στο σαλόνι μας. Στον συγκεκριμένο χώρο περνάμε πολλές ώρες της μέρας και πολλές φορές τον μοιραζόμαστε και με άλλους.



Είναι σημαντικό το σαλόνι μας να είναι άνετο, λειτουργικό και με ωραία αισθητική. Χρησιμοποιώντας σύγχρονα έπιπλα, έντονα και ζεστά χρώματα, καθώς και κρυφούς φωτισμούς, θα πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Υπνοδωμάτιο: Ο προσωπικός σου χώρος

Το υπνοδωμάτιο αποτελεί τον χώρο χαλάρωσης και ξεκούρασής μας έπειτα από μια δύσκολη μέρα.

Για τον λόγο αυτό, επενδύστε στους καλύτερους συνεργάτες για ανακαινίσεις στη Θεσσαλονίκη οι οποίοι θα αλλάξουν όλη την αισθητική του χώρου και θα δημιουργήσουν ένα σύγχρονο και χαλαρωτικό περιβάλλον για εσάς.



Για να το πετύχετε αυτό, επιλέξτε άνετα έπιπλα, απαλά χρώματα και προτιμήστε να τοποθετήσετε κρυφούς φωτισμούς.

Γραφείο: Ο χώρος έμπνευσης

Από μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση σπιτιού δεν θα μπορούσε να λείπει ο χώρος του γραφείου. Εκτός από τους χώρους για χαλάρωση, χρειαζόμαστε επίσης και έναν χώρο εργασίας μέσα στο σπίτι, ειδικά αυτή την περίοδο όπου τα ποσοστά του remote work είναι υψηλά.



Mε την κατάλληλη ανακαίνιση θα δημιουργήσετε τον δικό σας προσωπικό χώρο εργασίας μέσα στο σπίτι σας.

ERGONPOLIS: Η εταιρεία με την πολυετή εμπειρία στον χώρο των ανακαινίσεων & των κατασκευών

Η ολική ανακαίνιση για το σπίτι των ονείρων μας, αποτελείται από όλα τα παραπάνω που αναφέρθηκαν. Φυσικά, πολλές φορές ο χώρος ή το περιορισμένο budget δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε σε ολική ανακαίνιση.

Πολλοί επιλέγουν να ανανεώσουν μεμονωμένα μέρη του σπιτιού τους, όπως ανακαίνιση κουζίνας ή ανακαίνιση μπάνιου. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να ανανεώσετε και τους μικρούς χώρους, έξυπνα και οικονομικά, δημιουργώντας όμορφες γωνιές μέσα στο σπίτι.



Εμπιστευτείτε μια έμπειρη εταιρεία ανακαινίσεων, που να κατέχει την κατάλληλη τεχνογνωσία, και δείτε το σπίτι σας να αλλάζει ολοκληρωτικά.

Η ομάδα της ERGONPOLIS® με πολυετή εμπειρία σε ανακαινίσεις στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει την ολική ανακαίνιση σπιτιών, καταστημάτων & επαγγελματικών χώρων και μας εγγυάται ένα σίγουρο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, οι οποίες συμβάλλουν στην κατασκευή ή ανασύνθεση του σπιτιού που επιθυμούμε, ενώ οι νέες μέθοδοι ανακαίνισης που χρησιμοποιεί, συμβάλλουν στη δημιουργία χώρον εμπνευσμένων από όλες τις τάσεις του σύγχρονου design.

Για περισσότερες ιδέες ανακαίνισης, μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα της Ergonpolis στη διεύθυνση https://ergonpolis.gr