Skip to main content

Ερώτηση Καρατζαφέρη στον πρωθυπουργό

Για την «ανησυχητική κινητικότητα μουσουλμανικών εξτρεμιστικών κύκλων» κατέθεσε εκ νέου ερώτηση στην Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης.
Για την «ανησυχητική κινητικότητα μουσουλμανικών εξτρεμιστικών κύκλων» κατέθεσε εκ νέου ερώτηση στην Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Όπως επισημαίνει, «πληθαίνουν οι πληροφορίες που μιλούν για επικίνδυνες διασυνδέσεις ορισμένων μελών της μουσουλμανικής κοινότητας με οργανωμένα εξτρεμιστικά κέντρα του εξωτερικού». Σύμφωνα με ανάλυση του έγκυρου περιοδικού Επίκαιρα, τονίζει ο κ. Καρατζαφέρης, «αξιωματούχοι των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας εκτιμούν ότι οι κύκλοι αυτοί αναμένουν την κατάλληλη στιγμή ώστε να προκαλέσουν γενικευμένη αναταραχή με σκοπό την προώθηση των θέσεων και των αιτημάτων τους ή ακόμα και την αποσταθεροποίηση της χώρας».

Ο κ. Καρατζαφέρης ρωτά τον πρωθυπουργό αν αληθεύουν οι πληροφορίες αυτές, καθώς και αν τον προβληματίζει η πιθανότητα εκδήλωσης τέτοιων συγκρούσεων, ειδικά από την στιγμή που η κυβέρνησή προσανατολίζεται στη δημιουργία Ισλαμικού Τεμένους στο κέντρο της Αθήνας.