Skip to main content

Ερώτηση βουλευτών ΝΔ για τις απώλειες εσόδων από τον παράνομο τζόγο

Οι βουλευτές ρωτούν τον αρμόδιο υπουργό ποια είναι η θέση της κυβέρνησης για το θέμα του παράνομου τζόγου και της προστασίας των παικτών.

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, για το πώς προτίθεται η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τον παράνομο τζόγο και την απώλεια εσόδων από αυτόν, κατέθεσαν 14 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, η κυρία Μπακογιάννη και οι κύριοι Χατζηδάκης, Αυγενάκης, Σταϊκούρας, Βεσυρόπουλος, Δένδιας, Βλάχος, Καράογλου, Καρασμάνης, Κασαπίδης, Σταμάτης, Τραγάκης, Τσιάρας και Φορτσάκης ρωτούν τον αρμόδιο υπουργό ποια είναι η θέση της κυβέρνησης για το θέμα του παράνομου τζόγου και της προστασίας των παικτών.

Παράλληλα, ζητούν να μάθουν τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της σημαντικής απώλειας εσόδων που επιφέρει η ύπαρξη του παράνομου τζόγου για το κράτος, πόσοι φορολογικοί έλεγχοι έχουν πραγματοποιηθεί στις εταιρείες διαδικτυακού στοιχήματος, σε ποιο στάδιο βρίσκονται και ποσά έσοδα έχουν εισπραχθεί και εάν υπάρχουν ιδιοκτήτες ή μέτοχοι εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του διαδικτυακού στοιχήματος και έχουν εκκρεμότητες με τις φορολογικές αρχές.