Skip to main content

Έσεξ: Πάγωσαν μέχρι θανάτου οι 39 άνθρωποι μέσα στο φορτηγό

Τα θύματα -38 ενήλικες και ένας έφηβος- πάγωσαν μέχρι θανάτου μέσα στο όχημα το οποίο από το Βέλγιο πέρασε στη Βρετανία, σύμφωνα με νέες πληροφορίες

Συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες για τον τρόπο που πιθανόν βρήκαν τραγικό θάνατο οι 39 άνθρωποι μέσα στο φορτηγό στο Έσεξ.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Daily Mail τα θύματα -38 ενήλικες και ένας έφηβος- πάγωσαν μέχρι θανάτου μέσα στο όχημα το οποίο από το Βέλγιο πέρασε στη Βρετανία.

Χθες τα ξημερώματα, στο βιομηχανικό πάρκο Γκρέι, διαπιστώθηκε ότι ένα φορτηγό μάρκας Scania με βουλγαρικές πινακίδες περιείχε στο ψυγείο του τα άψυχα κορμιά 39 παράτυπων μεταναστών – ανάμεσά τους ένας ανήλικος- που δεν άντεξαν στις θερμοκρασίες έως -25 βαθμούς Κελσίου.

Ο 25χρονος Βορειοϊρλανδός οδηγός του φορτηγού, Μο Ρόμπινσον, συνελήφθη ως ύποπτος ανθρωποκτονίας και η Υπηρεσία Καταπολέμησης Οργανωμένου Εγκλήματος (NCA) ανακοίνωσε ότι ερευνά την ανάμιξη οργανωμένων κυκλωμάτων διακίνησης στην τραγική υπόθεση.

Το φορτηγό είχε φθάσει στο λιμάνι Πέρφλιτ του Τάμεση με φέριμποτ από το βελγικό λιμάνι του Ζέερμπρουγκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και μισή ώρα αργότερα αναχώρησε για το Έσεξ.