Skip to main content

Θεσσαλονίκη-Γεωργιάδης: Δεν σημειώθηκε έκρηξη της ανεργίας λόγω Covid

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είχε συνάντηση σήμερα στο Διοικητήριο με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Θεόδωρο Καράογλου

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πορεία των αναπτυξιακών έργων στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη συνάντηση που είχε στο ΥΜΑΘ με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Θεόδωρο Καραόγλου.

Ο κ. Γεωργιαδης στάθηκε ιδιαίτερα στα θετικά μηνύματα από την επένδυση της Pfizer στη Θεσσαλονίκη για την οποία πληροφορήθηκε ότι υπάρχει ικανοποίηση για το επίπεδο των τεχνικών που έχουν προσληφθεί, ενώ ήδη έχει δρομολογηθεί η επέκταση των δραστηριοτήτων της φαρμακοβιομηχανίας στην πόλη με πρόσληψη περισσότερου προσωπικού.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο κ. υπουργός αναφέρθηκε στην επένδυση της Cisco που ήδη έχει ξεκινήσει τη δραστηριότητά της.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πορεία του Thess Intec παραπέμποντας στις ανακοινώσεις του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή το απόγευμα για την εξέλιξη των έργων υποδομών που αφορούν τη Θεσσαλονίκη.

Καλά νέα από Εργάνη

Ο κ. Γεωργιαδης σχολίασε και τα τελευταία στοιχεία της Εργάνης που, όπως είπε, δεν δείχνουν έκρηξη της ανεργίας όπως είχε ειπωθεί στο ξέσπασμα της πανδημίας. Σύμφωνα με τον υπουργό, τα επίπεδα της ανεργίας είναι ίδια με αυτά του Φεβρουαρίου του 2019.