Skip to main content

Εσωκομματικές ΝΔ Θεσσαλονίκης: Κατέθεσε υποψηφιότητα ο Θωμάς Βράνος

«Η Β' Θεσσαλονίκης δεν πρέπει να είναι κομπάρσος, αλλά πρωταγωνιστής στην αναπτυξιακή διαδικασία», αναφέρει το γαλάζιο στέλεχος σε δήλωσή του.

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΔΕΕΠ Β’ Θεσσαλονίκης κατέθεσε το γαλάζιο στέλεχος Θωμάς Βράνος.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωση του, «όλα  αυτά τα χρόνια ως πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκη, έμεινα πιστός στις αξίες και τα ιδανικά της παράταξης, επειδή πιστεύω σ' αυτά και θεωρώ πως πρέπει να κυριαρχήσουν στην ελληνική κοινωνία, δίνοντας προοπτική στους συμπολίτες μας για ένα καλύτερο αύριο».

Παράλληλα επισημαίνει πως «η Β' Θεσσαλονίκης δεν πρέπει να είναι κομπάρσος, αλλά πρωταγωνιστής στην αναπτυξιακή διαδικασία και η δική μας φωνή, η δική μας κομματική οργάνωση έχει τη δύναμη να αποτελέσει έναν σοβαρό και υπεύθυνο μοχλό για την ισότιμη συμμετοχή του τόπου μας στο αναπτυξιακό αύριο της χώρας, το οποίο εγγυάται η μόνη σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική δύναμη, η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης».

Αναλυτικά:

Κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για την προεδρία της ΔΕΕΠ Β' Θεσσαλονίκης, με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς απέναντι στην παράταξη και τους πολίτες της εκλογικής μας περιφέρειας, που χρόνια τώρα με τιμούν με την ψήφο τους.

Όλα αυτά τα χρόνια ως πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκη, έμεινα πιστός στις αξίες και τα ιδανικά της παράταξης, επειδή πιστεύω σ' αυτά και θεωρώ πως πρέπει να κυριαρχήσουν στην ελληνική κοινωνία, δίνοντας προοπτική στους συμπολίτες μας για ένα καλύτερο αύριο.

Για μια επόμενη μέρα, η οποία θα είναι καλύτερη για όλους, χωρίς εξαιρέσεις.

Δώσαμε μάχες και αυτά τα χρόνια κερδίσαμε μάχες:

-Η ΝΔ στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 αναδείχτηκε κυβέρνηση και στη Β' Θεσσαλονίκης πέτυχε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά της πανελλαδικά.

-Στις ευρωεκλογές του Μαΐου του ίδιου έτους η ΝΔ στη Β' Θεσσαλονίκης πέτυχε επίσης ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά της πανελλαδικά, με διπλάσια διαφορά σε σχέση με το δεύτερο κόμμα.

-Στις περιφερειακές εκλογές του 2019 η παράταξη που στήριξε η ΝΔ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σάρωσε και στη Β' Θεσσαλονίκης πλησίασε σε ποσοστό το 60%.

-Στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Για να έρθουν όλες αυτές οι επιτυχίες εργαστήκαμε ως κομματικός μηχανισμός σκληρά.

Σημείο – κλειδί της επιτυχούς προσπάθειάς μας ήταν η ενότητα και η εγγύτητα με τους συντοπίτες μας σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη της Β' Θεσσαλονίκης. Δυναμώσαμε τη ΝΔ στη Β' Θεσσαλονίκης τόσο, ώστε να αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητη κυρίαρχη πολιτική δύναμη.

Αυτές είναι και οι βάσεις της υποψηφιότητάς μου για την προεδρία της ΔΕΕΠ για το επόμενο διάστημα.

Επενδύω στην εμπιστοσύνη σας και τη συμμετοχή σας για να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε όλοι μαζί, χωρίς άγονους διαχωρισμούς, την παράταξή μας, για να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε την κομματική μας οργάνωση.

Επενδύω στη βούλησή σας για να διατηρήσουμε έναν υγιή κομματικό μηχανισμό, που θα εργάζεται προς όφελος του τόπου μας, αναδεικνύοντας τα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής και αναζητώντας λύσεις, σε συνεργασία με την ηγεσία του κόμματος.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να κρατήσουμε ψηλά στις συνειδήσεις τη «γαλάζια» σημαία, για να στηρίξουμε τις προσπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη για να ανακάμψει ο τόπος μας, για να βγούμε επιτέλους από την πολυετή οικονομική κρίση, για να ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση και να αντιμετωπίσουμε με ασφάλεια τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Έχουμε μπροστά μας χρόνια δουλειάς, αλλά και χρόνια προσδοκίας για την ευημερία.

Η Β' Θεσσαλονίκης δεν πρέπει να είναι κομπάρσος, αλλά πρωταγωνιστής στην αναπτυξιακή διαδικασία και η δική μας φωνή, η δική μας κομματική οργάνωση έχει τη δύναμη να αποτελέσει έναν σοβαρό και υπεύθυνο μοχλό για την ισότιμη συμμετοχή του τόπου μας στο αναπτυξιακό αύριο της χώρας, το οποίο εγγυάται η μόνη σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική δύναμη, η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης.