Skip to main content

Έσωσε την παρτίδα ο Κλέιτον για τον Ηρακλή, 1-1 με Εργοτέλη

Οι «κυανόλευκοι» είχαν ευκαιρίες όμως δεν τις μετουσίωσαν σε γκολ και μοιραία δεν κατάφεραν για ακόμη μία αγωνιστική να γευτούν τη χαρά της νίκης.

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Εργοτέλης και Ηρακλής στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 27η αγωνιστική της Football League.

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να βρει γκολ καθώς στο 7’ ο Καλογεράκης απέκρουσε το σουτ του Ντούνη ενώ στο 16’ η προβολή του Ρόβα κατέληξε στο δοκάρι.

Μάλιστα στο 29’ ο τελευταίος κατάφερε να σκοράρει μετά από εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα πραγματοποιήθηκε η τελευταία καλή φάση όταν ο Ρόβας γύρισε την μπάλα στον Περόνε που σούταρε όμως ο Καλογεράκης έσωσε την εστία του.

Αντίστοιχα, ο Εργοτέλης απείλησε στο 9’ με τον Μανουσάκη όμως ο Κάχριμαν επενέβη όπως και στο 22’ αποκρούοντας εντυπωσιακά το σουτ του Τσέλιου.

Η πρώτη μεγάλη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στους γηπεδούχους όταν στο 73’ ο Έφορντ έκανε κοντινή προβολή αλλά ο Κάχριμαν απέκρουσε με το πόδι. Τελικά το συγκρότημα του Νίκκι Παπαβασιλείου κατάφερε να προηγηθεί στο 79’ όταν η άμυνα των γηπεδούχων προσπάθησε να απομακρύνει όμως ο Μαζουλουξής έγινε παραλήπτης της μπάλας και μέσα από την περιοχή εκτέλεσε τον Κάχριμαν σημειώνοντας έτσι το 1-0.

Ο «Γηραιός» ωστόσο κατάφερε να σώσει την παρτίδα όταν στο 83’ ο Κλέιτον έστειλε τη μπάλα με πλασέ στα δίχτυα του Καλογεράκη ισοφαρίζοντας για το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης (65΄ Ροβίθης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (89΄ Κουάτενγκ), Έφορντ, Μανουσάκης (59΄ Μπουτσάκης).

Ηρακλής (Τροΐζι): Κάχριμαν, Μουνιόθ, Βιτλής, Κουτρομάνος, Παναγιωτούδης, Κλέιτον, Καθάριος (80΄ Καθάριος), Στάμου, Περόνε, Ντούνης (89΄ Τσίπρας), Ρόβας (76΄ Νιαμπούγιου).