Skip to main content

Έσωσε την παρτίδα στο τέλος ο Άρης (1-1) κόντρα στον Αιγινιακό (video)

Με πέναλτι του αρχηγού του, Ανδρέα Τάτου ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει την ομάδα της Κατερίνης αλλά δεν κατάφερε να γλυτώσει τις έντονες αποδοκιμασίες

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε ο Άρης κόντρα στον Αιγινιακό στην αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης που πραγματοποιήθηκε για τη 2η αγωνιστική της Football League. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους κιτρινόμαυρους με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μιλούνοβιτς ενώ οι αποδοκιμασίες μετά την ισοφάριση του Τάτου με πέναλτι στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Φωτιά ήταν έντονες.

O Άρης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 4΄όταν μετά το σουτ του Μπούρμπου και με τον Τόλιο εξουδετερωμένο ο Καπνίδης δεν κατάφερε από το ένα μέτρο να σκοράρει.

Η καλύτερη ευκαιρία του Αιγινιακού στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε στο 39΄όταν ο Παπουτσογιαννόπουλος σούταρε αλλά ο Διούδης απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου μπήκαν εξίσου δυνατά και στο 55΄μετά από ωραία πάσα του Καράμπελα προς τον Μιλούνοβιτς, το σουτ του Σέρβου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τόλιου.

Στο 76΄ο Ραφίκ Τζεμπούρ που έκανε ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα έπεσε στην περιοχή των φιλοξενουμένων αλλά ο διαιτητής Φωτιάς δεν υπέδειξε πέναλτι συνεχίζοντας την αναμέτρηση.

Στο 82΄ο Άρης έχασε ακόμη μια σημαντική ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Μπαργκάν, η κεφαλιά του Τζεμπούρ από καλή θέση πέρασε εκτός εστίας.

Δύο λεπτά αργότερα και με τους γηπεδούχους να αυξάνουν την πίεσή τους στα καρέ του Τόλλιου, χάθηκε μια ακόμη σημαντική ευκαιρία όταν ο αρχηγός του Άρη, Τάτος σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 85΄ο Μιλούνοβιτς πήρε την κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι αλλά ο εξαιρετικός τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Τόλλιος απέκρουσε για ακόμη μια φορά παραχωρώντας κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα ήρθε το σοκ για τους κιτρινόμαυρους όταν ο Αιγινιακός σκόραρε κόντρα στη ροή του αγώνα, με τον Ραγκέλοφ που μόλις είχε περάσει στο γήπεδο αντί του Λιόλιου να πετυχαίνει το 0-1.

Ο Άρης όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ο Τζεμπούρ κέρδισε πέναλτι στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τάτο να είναι εύστοχος χαρίζοντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του για το τελικό 1-1 κάτω από έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων που βρέθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

 

Οι συνθέσεις:

Άρης (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (66΄Μπούρμπος), Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Ίλιτς (46΄Μπαργκάν), Καπνίδης (57΄Τζεμπούρ), Τάτος, Μιλούνοβιτς

Αιγινιακός (Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος (86΄Ρανγκέλοφ), Πασαλίδης, Μουταφίσκι, Πατράλης, Μουκίδης (60′ Γκατσολάρι), Ζούρκος, Φασίδης (80΄Ονουάτσι), Γκούρτσας