Skip to main content

Έσπασαν αυτοκίνητα στον προαύλιο χώρο του ΑΧΕΠΑ (φωτο+vid)

Εργαζόμενοι αντίκρισαν σπασμένα τα τζάμια των αυτοκινήτων, τα οποία ήταν σταθμευμένα, στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης τρία οχήματα, τα οποία ήταν σταθμευμένα, στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη.

Με το πρώτο φως της ημέρας, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, οι οποίοι βγήκαν ετεροχρονισμένα από το νοσοκομείο, κατευθυνόμενοι προς το πάρκινγκ του ιδρύματος, αντίκρισαν σπασμένα τα τζάμια των αυτοκινήτων. Αυτή την ώρα περίπου 30 εργαζόμενοι στο νοσοκομείο πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρόμενοι για τη φύλαξη του κτηρίου ζητώντας  ασφαλές περιβάλλον εργασίας και νοσηλείας.

Όπως αναφέρει στη Voria.gr η κ. Χρύσα Μανούκα, που εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο, γύρω στις 2 η ώρα τη νύχτα ακούστηκε ένας θόρυβος και συναγερμός από ένα αυτοκίνητο, προερχόμενα από το πάρκινγκ του ΑΧΕΠΑ.

«Βγήκαμε στο παράθυρο και δεν είδαμε κανέναν» εξήγησε η ίδια και υπογράμμισε πως «δεν κατεβήκαμε να δούμε τι συμβαίνει γιατί φοβηθήκαμε».

Σύμφωνα με την κ. Μανούκα, ο δράστης ή οι δράστες δεν κατάφεραν να φύγουν με κλοπιμαία, καθώς δεν υπήρχαν πράγματα αξίας εντός των οχημάτων.

Σε επικοινωνία της ίδιας με τον φύλακα του νοσοκομείου, ο τελευταίος ισχυρίστηκε πως επρόκειτο για έναν δράστη και πως είναι δύσκολο να ελεγχθεί η φύλαξη του χώρου γιατί έχει πέντε εισόδους.

Να σημειωθεί πως τον τελευταίο καιρό, στο νοσοκομείο είχαν σημειωθεί περιστατικά κλοπών και ληστειών, με τις αρχές να έχουν προβεί στη σύλληψη ενός 36χρονου.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το πρωί εργαζόμενοι στο ΑΧΕΠΑ πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την πύλη του ιδρύματος. Ζητούν ασφαλές περιβάλλον εργασίας και απαιτούν μόνιμη πρόσληψη προσωπικού.