Skip to main content

Έσπασε το ρόδι ο Άρης, 2-1 τον Ατρόμητο στο «Βικελίδης» (video)

Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν για πρώτη φορά σε φιλικό δείχνοντας έτοιμοι ενόψει ΑΕΛ Λεμεσού - Πρώτο γκολ για Ιντέγε και ντεμπούτο για Σούντγκρεν - Σάσα

Τη νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου κατέκτησε ο Άρης σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία δείχνοντας την ετοιμότητά του, ακριβώς μία εβδομάδα πριν υποδεχθεί την ΑΕΛ Λεμεσού στο Χαριλάου για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπράουν Ιντέγε πέτυχε το πρώτο του γκολ με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, την οποία φόρεσαν για πρώτη φορά απόψε έστω και ανεπίσημα οι Ντάνιελ Σούντγκρεν ως βασικός και Λούκας Σάσα περνώντας αλλαγή.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ανήκε στον Άρη καθώς στο 10’ ο Ντιγκινί σούταρε ωραία έξω από την περιοχή αλλά ο Μέγιερι μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 25’ καθώς ο Ντιγκινί σέντραρε από τα αριστερά και ο Γούτας παρενεβλήθη προ του Ιντέγε στέλνοντας τη μπάλα αυτογκόλ στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη να πιέζει ψηλά και στο 65’ να κερδίζει πέναλτι έπειτα από πτώση του Φετφατζίδη σε μαρκάρισμα του Κιβρακίδη. Ο Ιντέγε ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι για το 2-0.

Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει στο 70’ όταν ο Ενσικουλού βρήκε ωραία τον Μανούσο που έφυγε στην πλάτη της άμυνας των Θεσσαλονικέων και με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Κουέστα για να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ρος (78' Σόουζα), Βέλεθ (78' Δεληζήσης), Κόρχουτ (86' Τσαγκαλίδης), Ματίγια (86' Μπακούτσης), Μπάσα (57' Σάσα), Τόνσο (78' Κωνσταντινίδης), Φετφατζίδης (68' Μαρτίνες), Ντιγκινί, Ιντέγε (68' Ντουάρτε).

Ατρόμητος (Αναστασίου): Μέγιερι (80' Θεοδωράκης), Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης (62' Καχίλα), Κατράνης, Χαρίσης (77' Γαρουφαλιάς), Μάντσον (77' Νάτσος), Ουγκράι (55' Κορτ), Ούμπιδες (55' Ρόσα), Μανούσος (80' Κωτσόπουλος), Βέλλιος (55' Ενσικουλού).