Skip to main content

ESPN: «Ό,τι πιο κοντινό στον Τζόρνταν ο Αντετοκούνμπο» (video)

Ο Μάικλ Κέλερμαν υπογράμμισε πως αν ο «Greek Freak» είχε καλύτερη ντρίμπλα και τρίποντο θα ήταν ο καλύτερος όλων των εποχών.

Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπλεξαν για ακόμη μία φορά στο ESPN.

Συγκεκριμένα, ο Μαξ Κέλερμαν του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου δεν δίστασε να αναφέρει στην εκπομπή «First Take» πως ο MVP του NBA είναι ό,τι πιο κοντινό υπάρχει στον «μαγικό κόσμο» προς τον Μάικλ Τζόρνταν.

Μάλιστα, ο κ. Κέλερμαν πρόσθεσε πως αν ο «Greek Freak» είχε καλύτερη ντρίμπλα και τρίποντο θα ήταν ο καλύτερος όλων των εποχών.

«Θα κερδίσει back to back το βραβείο του MVP, αυτό θα γίνει. Επιθετικά, ακόμα και χωρίς σουτ, είναι αδύνατον να τον σταματήσει κάποιος. Αν οι ντρίπλες του και το τρίποντό του ήταν λίγο καλύτερα, θα ήταν ο καλύτερος παίκτης που έχει υπάρξει ποτέ. Όταν αρχίζει η κουβέντα για το ποιος θα ξεπεράσει τον Τζόρνταν, δεν βλέπω κάποιον να το κάνει. Το πιο κοντινό που βλέπω είναι ο Γιάννης. Πλέον, σουτάρει 5 τρίποντα ανά παιχνίδι και έχει ένα ποσοστό γύρω στο 30%. Αν το κάνει 35% θα είναι άπιαστος. Αμυντικά είναι 'τέρας'. Κουβαλάει ήδη την ομάδα του, είναι MVP, μένει να δούμε αν είναι πρωταθλητής», δήλωσε ο κ. Κέλερμαν.

Πηγή εικόνας: ClutchPoints / Getty Images