Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
x

ΕΣΘ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΕΜΠΟΡΟΙ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης επισημαίνει ότι οι ενέργειες της πολιτείας επιβάλλεται να είναι ουσιαστικές και αποτελεσματικές.

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή της εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους οικείους των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τη χθεσινή θεομηνία στη Χαλκιδική, καθώς και στους επιχειρηματίες και κατοίκους της περιοχής, που είδαν μέσα σε λίγες ώρες τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

«Τέτοιου είδους καιρικά φαινόμενα είναι πρωτόγνωρα για το νομό Χαλκιδικής και είναι εξαιρετικά λυπηρό να χάνονται ανθρώπινες ζωές και περιουσίες με αυτόν τον τρόπο, ιδίως εν μέσω της πιο τουριστικής σεζόν, στην καρδιά του καλοκαιριού», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης επισημαίνει ότι οι ενέργειες της πολιτείας επιβάλλεται να είναι ουσιαστικές και αποτελεσματικές ώστε να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν οι ζημιές αλλά και να αποζημιωθούν, κατά το μέγιστο δυνατόν, οι έμποροι οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι που υπέστησαν καταστροφές.  
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ