Skip to main content

ΕΣΘ για Φωκάς: Ένα ακόμη «success story» της ανάπτυξης

Η αγορά της πόλης μας από τις 27 Σεπτεμβρίου 2013 έγινε πιο φτωχή επισημαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με αφορμή το λουκέτο στο κατάστημα Φωκάς στην οδό Τσιμισκή.

«Η αγορά της πόλης μας από τις 27 Σεπτεμβρίου 2013  έγινε πιο φτωχή», επισημαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με αφορμή το λουκέτο στο κατάστημα Φωκάς στην οδό Τσιμισκή.

Σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «ένα ακόμη «success story» της ανάπτυξης, που έλαβε χώρα την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη».

Οι βιτρίνες της αλυσίδας καταστημάτων «Φωκάς» στην οδό Τσιμισκή, βάφτηκαν μαύρες μετά από 39 χρόνια λειτουργίας, λόγω έξωσης από την ιδιοκτήτρια Ι.Μ. Αγίας Θεοδώρας, εξαιτίας της μη καταβολής καθυστερουμένων ενοικίων. Είχε προηγηθεί το λουκέτο που έβαλε η εταιρία στο ιστορικό κατάστημα της οδού Ερμού-Βενιζέλου, το οποίο λειτουργούσε από το 1958. Αναρωτήθηκε κανείς όλα αυτά τα χρόνια, τι προσέφερε η εταιρία Φωκάς στην πόλη μας; Πόσοι εργαζόμενοι απασχολήθηκαν και έζησαν τις οικογένειές τους; Γι’αυτό τιμωρείται η επιχείρηση Φωκάς;» διερωτάται ο Εμπορικός Σύλλογος

Εκφράζει τέλος την ελπίδα οι εξελίξεις να είναι γρήγορες και θετικές.