Skip to main content

Εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη διαθέτει απινιδωτή για ώρα ανάγκης

Η επιχείρηση «Στα καλά καθούμενα» στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης αγόρασε με ίδια κεφάλαια έναν απινιδωτή, που θα παρέχεται δημόσια σε όποιον το χρειαστεί.

Έναν απινιδωτή για έκτακτη ώρα ανάγκης αγόρασε με ίδια κεφάλαια εστιατόριο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την επιχείρηση «Στα καλά καθούμενα» επί της οδού Αγνώστου Στρατιώτου 54 και σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδιοκτήτη ο απινιδωτής θα παρέχεται δημόσια σε όποιον το χρειαστεί από τις 09.00 έως τις 03.00, κατά τις ώρες που λειτουργεί το εστιατόριο.

«Είναι ίσως η σημαντικότερη προσπάθεια μας, σ'αυτά τα 23 χρόνια» έγραψε το κατάστημα στη σελίδα του στο Facebook, γνωστοποιώντας την είδηση, και σημείωσε πως ο απινιδωτής «κάθε μέρα θα υπάρχει σε περίοπτη θέση στο κατάστημα» και «θα μπορεί να βρει κάποιος αυτήν τη σημαντική βοήθεια για να επαναφέρει στην ζωή έναν συνάνθρωπό μας που υπέστη ανακοπή».

Σύντομα, ανακοίνωσε η επιχείρηση, θα διοργανωθεί ένα μάθημα πρώτων βοηθειών ώστε να υπάρξει η κατάλληλη εκπαίδευση για τη λειτουργία του μηχανήματος.

«Σας παρακαλώ με τη βοήθεια σας να μάθει όλη η Θεσσαλονίκη ότι σ' αυτήν εδώ τη γωνιά θα μπορεί να βρει όλες τις τις ώρες, ο καθένας, μια τόσο σημαντική βοήθεια. Εύχομαι και ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ, αλλά αν χρειαστεί, η βοήθεια του ας είναι καταλυτική» καταλήγει το μήνυμα του εστιατορίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανήρτησε η επιχείρηση: