Skip to main content

Εθελοντικές υπηρεσίες από ιδιώτες γιατρούς ζήτησε ο Αηδονόπουλος

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε μαζί με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Σμαρώ Νέτα τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νικόλαο Νίτσα είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Συνέργεια #πρώτα η πόλη μας» Χάρης Αηδονόπουλος, συνοδευόμενος από την υποψήφια δημοτική σύμβουλο της παράταξης Σμαρώ Νέτα.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ευχήθηκε στον κ. Αηδονόπουλο καλή επιτυχία στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιατρικός κλάδος.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η δυνατότητα εθελοντικής παροχής ιατρικών υπηρεσιών από ιδιώτες γιατρούς – μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης χωρίς αμοιβή, σε όσους συμπολίτες μας έχουν πραγματικά ανάγκη -και χωρίς το στίγμα της εξέτασης σε κοινωνικά ιατρεία.

«Έχοντας μακρά πορεία της ιατρικής είμαι σε θέση να γνωρίζω τα προβλήματα του ιατρικού κλάδου, οι προτάσεις από θεσμικούς φορείς, ωστόσο, είναι απαραίτητες, αυτό ακριβώς σημαίνει συνέργεια. Ως δήμαρχος, όπως δήλωνα και ως αντιπεριφερειάρχης, θα δώσω έμφαση όχι στην επιδοματική πολιτική αλλά στη στήριξη όσων βρέθηκαν σε ανέχεια, στην έμπρακτη βοήθεια ώστε να γίνουν και πάλι δημιουργικοί και παραγωγικοί διατηρώντας την αξιοπρέπειά τους» δήλωσε ο κ. Αηδόνοπουλος