Skip to main content

Εθελοντική αιμοδοσία από το Χαμόγελο του Παιδιού στη Θεσσαλονίκη

Η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Απριλίου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης - Αναλυτικά οι ώρες.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την Υγεία και την Προστασία των Παιδιών II (Integrated Territorial Synergies for Children Health and Protection ΙΙ) - INTERSYC II», πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης (δίπλα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου) τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 από τις 08:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., ενισχύοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος». Τη δράση υποστηρίζουν η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων κανόνων για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της δράσης.

Το facebook event θα βρείτε εδώ.