Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019
x

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Η αιμοληψία θα διαρκέσει από 9.00 έως 13.00 και καλούνται όλοι οι υγιείς πολίτες ηλικίας 18 έως 62 ετών, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 πραγματοποιείται από τον δήμο Θερμαϊκού, στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη Ν. Μηχανιώνας.

Η αιμοληψία θα διαρκέσει από 9.00 έως 13.00 και καλούνται όλοι οι υγιείς πολίτες ηλικίας 18 έως 62 ετών, να συμμετάσχουν σ’ αυτή την εκδήλωση ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως αναφέρει ο δήμος.
  
Η προσπάθεια για ευαισθητοποίηση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία γίνεται συστηματικά και κατά τακτά χρονικά διαστήματα από το Δήμο τα τελευταία χρόνια, ενώ στόχος του είναι η μύηση όλων και περισσότερων πολιτών στο πνεύμα του Εθελοντισμού και τη σύνδεσή του με τις ανάγκες της κοινωνίας, την προσφορά και την αλληλεγγύη. Οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι σώζονται ζωές, ασθενών που υποβάλλονται σε εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς, παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, ενώ αντιμετωπίζονται και έκτακτα περιστατικά από τροχαία και λοιπά ατυχήματα.

«Με σύνθημά μας "Δίνω εθελοντικά αίμα… γιατί ο εθελοντισμός είναι ανάγκη ψυχής, γιατί η προσφορά και η κοινωνική αλληλεγγύη είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες", ας ζήσουμε την εμπειρία της προσφοράς, κάνοντας στους συνανθρώπους μας το μεγαλύτερο δώρο, χαρίζοντας ζωή», καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ