Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021
x

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ «ΔΕΛΑΣΑΛ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΜΑΐΟΥ

Η προσέλευση στον χώρο Εθελοντικής Αιμοδοσίας, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», θα γίνεται με μάσκα και σε προγραμματισμένο ραντεβού.

Στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» θα βρίσκεται την Κυριακή, 23 Μαΐου 2021, από τις 10:00' έως και τις 13:00', η κινητή μονάδα του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου», με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Πρόκειται για σημαντική κίνηση, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, που μπορεί να δώσει χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία σε όλο τον κόσμο. Με όπλο την υπευθυνότητα και την αλληλεγγύη μπορούμε να χαρίσουμε το πολυτιμότερο δώρο στους συνανθρώπους μας, και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες, όπως επισημαίνεται.

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου – Δημοτικού και πραγματοποιείται με τη στήριξη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου - Λυκείου, καθώς και του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση του απαραίτητου υγειονομικού πρωτοκόλλου προστασίας που επιβάλλει ο ΕΟΔΥ για κάθε δράση εθελοντικής αιμοδοσίας εκτός νοσοκομείων. Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/3lNhUow.

Διαβάστε το ενημερωτικό υλικό για τους αιμοδότες εδώ: https://bit.ly/3lPDkkS.

Η προσέλευση στον χώρο Εθελοντικής Αιμοδοσίας, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», θα γίνεται με μάσκα και σε προγραμματισμένο ραντεβού.

Για το ραντεβού τους, οι υποψήφιοι αιμοδότες μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά εδώ https://forms.gle/htxY43jJWJRjYmak7, έως την Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021, και η γραμματεία του Κολεγίου θα επικοινωνήσει μαζί τους για το ραντεβού.

Σύμφωνα με το κολλέγιο, το πρόγραμμα της αιμοδοσίας του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», το οποίο πραγματοποιείται εδώ και πέντε (5) χρόνια, συνεχίζει να χαρίζει το ωραιότερο δώρο στους συνανθρώπους μας. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 2020, παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες, συγκεντρώσαμε 40 φιάλες αίμα.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ