Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020
x

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΦΥΤΕΥΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

Η πρωτοβουλία έχει προγραμματισθεί για αύριο, Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, στις 10.00 π.μ., στο Συντριβάνι της πλατείας των Νέων Επιβατών.

Εθελοντική δράση αισθητικής αναβάθμισης εξωτερικού χώρου, με τη φύτευση καλλωπιστικών φυτών, διοργανώνει ο Δήμος Θερμαϊκού, μέσω της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας & Πρασίνου και σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Νέων Επιβατών και τον Όμιλο Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ).

Η πρωτοβουλία έχει προγραμματισθεί για αύριο, Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, στις 10.00 π.μ., με περιοχή υλοποίησής της την Πλατεία των Νέων Επιβατών (Συντριβάνι).

Σημαντική είναι η συμβολή του ΟΦΚΑΘ για την πραγματοποίησή της, ο οποίος πάντα πρόθυμος να προσφέρει απλόχερα βοήθεια, ανέλαβε τη δωρεά των φυτών που θα χρησιμοποιηθούν για τον καλλωπισμό του χώρου.

Η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας & Πρασίνου σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές τόσο της Δημοτικής Κοινότητας των Νέων Επιβατών, όσο και του ΟΦΚΑΘ, για την ενεργοποίησή τους και την έμπρακτη υπενθύμιση ότι η δύναμη του εθελοντισμού είναι ότι παίρνει θέση και δημιουργεί ενεργούς πολίτες έτοιμους να αναλάβουν δράση και να δώσουν λύσεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ