Skip to main content

Εθνική: Εκτός αποστολής ο Ζέκα, πρώτη για Βασιλειάδη (video)

Ο διεθνής χαφ της Κοπεγχάγης είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, δεν προπονήθηκε και έτσι ο Τζον Φαν'τ Σιπ τον απέκλεισε από την αποστολή.

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα η Εθνικής ομάδα ποδοσφαίρου ενόψει των αναμετρήσεων με Αρμενία (15/11) και Φινλανδία (18/11) για τα προκριματικά του Euro 2020.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Τζον Φαν'τ Σιπ είναι ο Κάρλος Ζέκα που έμεινε εκτός αποστολής για τα δύο ματς.

Ο διεθνής χαφ της Κοπεγχάγης είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα και κρίθηκε απαραίτητο να αποκλειστεί από την «γαλανόλευκη» αποστολή.

Επιπλέον και ο Δημήτρης Κουρμπέλης έμεινε στο γυμναστήριο, αλλά δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό για να μείνει εκτός, αφού υπολογίζεται κανονικά.

Νέο πρόσωπο στην Εθνική ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης. Ο νεαρός μέσος της Πάντερμπορν βρέθηκε για πρώτη φορά στο προπονητικό του «Αγίου Κοσμά» και ακολούθησε την προπόνηση με τους άλλους διεθνείς.

Όσον αφορά την προπόνηση, είχε διάρκεια 1 ώρα και 10 λεπτά, ενώ περιελάμβανε κυκλοφορίας μπάλας και ασκήσεις τακτικής.

Αναλυτικά, την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τα δύο προσεχή παιχνίδια απαρτίζουν οι: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης και Μασούρας.