Skip to main content

Εθνική ομάδα πόλο: Αποθεώθηκαν στην Ελλάδα οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες (video)

Οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες είδαν τους δικούς τους ανθρώπους που τους υποδέχθηκαν ενώ μεταξύ άλλων υπήρχαν ακόμα και κομφετί και βουβουζέλες.

Η Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο επέστρεψε στην Ελλάδα λίγο μετά τις 12:30 (11/8), με τους παίκτες να εμφανίζονται με τα μετάλλια στο στήθος και να γνωρίζουν αποθεωτική υποδοχή.

Οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες είδαν τους δικούς τους ανθρώπους που τους υποδέχθηκαν (συγγενείς, φίλοι αλλά και οι σύντροφοί τους) να τους αποθεώνουν, ενώ μεταξύ άλλων υπήρχαν ακόμα και κομφετί και βουβουζέλες. Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά και ο Γ.Γ.Α Γιώργο Μαυρωτά.

Έχοντας κατακτήσει το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία του ανδρικού ομαδικού αθλητισμού σε Ολυμπιακούς Αγώνες (και δεύτερο συνολικά σε ομαδικό άθλημα στην Ελλάδα μετά το ασημένιο της Εθνικής ομάδας Πόλο Γυναικών το 2004), η ομάδα που αγάπησαν όλοι οι Έλληνες - και λάτρεψαν όταν έγινε γνωστό ότι οι διεθνείς δώρισαν 100.000 ευρώ (το μισό πριμ που έλαβαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη - πάτησε Ελλάδα, με τους παίκτες να δείχνουν εμφανώς χαρούμενοι από την υποδοχή που έτυχαν.