Skip to main content

Εθνική: Προληπτικά εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στη Βενεζουέλα

Ο αστέρας του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, παρουσίασε έναν ερεθισμό στο γόνατο και αποφασίστηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους

Η εθνική Ελλάδας στο μπάσκετ Ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα στις 14:30 το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βενεζουέλας, στα πλαίσια του τουρνουά «Άτλας», στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο φιλικό της «γαλανόλευκης» για το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς παρουσίασε έναν ερεθισμό στο γόνατο και αποφασίστηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους.

Ακόμη τρεις παίκτες είναι αμφίβολοι για το σημερινό ματς. Πρόκειται για τους Κώστα Παπανικολάου, που έχει ενοχλήσεις επίσης στο γόνατο, τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος προέρχεται από τη διάταση στην ποδοκνημική που υπέστη στον αγώνα με την Δομινικανή Δημοκρατία και ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος δεν έδωσε το «παρών» και στη χθεσινή αναμέτρηση.

Πάντως, όλοι τους -πλην του MVP της regular season του ΝΒΑ- θα είναι στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου και θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.