Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022
x

ΕΘΝΙΚΗ: ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ NATIONS LEAGUE ΤΟ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ»

Το γήπεδο του Άρη συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι μία από τις δύο βασικές έδρες της «γαλανόλευκης» στη διοργάνωση.

Τη λίστα με την προεπιλογή γηπέδων, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έδρα της Εθνικής ομάδας στο Nations League έστειλε η ΕΠΟ στην UEFA.

Όπως μεταδίδει ο «ΣΠΟΡ FM», είναι μία διαδικασία που τηρείται 4-5 μήνες πριν από την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων και μπορεί η κάθε ομοσπονδία να δηλώσει όσα γήπεδα επιθυμεί, καθώς δεν υπάρχει αριθμητικός περιορισμός. Βεβαίως, όσο πλησιάζει η πρεμιέρα, η ΕΠΟ θα πρέπει να δηλώσει δύο γήπεδα για έδρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Όσον αφορά την πρώτη φάση, τα γήπεδα που δηλώθηκαν στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι το Ολυμπιακό Στάδιο, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η Ριζούπολη από την Αθήνα, το «Κλεάνθης Βικελίδης» από τη Θεσσαλονίκη και το Παγκρήτιο Στάδιο από το Ηράκλειο.

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και για την τελική επιλογή θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό, εάν τα παιχνίδια του ομίλου με Σλοβενία, Μολδαβία και Κόσοβο θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την στιγμή το γήπεδο του Άρη συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι μία από τις δύο βασικές έδρες της «γαλανόλευκης» στο Nations League.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως οι προγραμματισμένες ημερομηνίες -αρχές Σεπτεμβρίου- των αγώνων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αλλά και των υπόλοιπων εθνικών ομάδων στη διοργάνωση είναι βέβαιο ότι θα μετατεθούν για αργότερα, όπως συμβαίνει με όλα τα αθλητικά γεγονότα εξαιτίας της κατάστασης που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ