Skip to main content

Εθνική: Συνεδριάζει η ΕΠΟ, αναμένονται αποφάσεις για Αναστασιάδη

Κύριο ζήτημα στην ατζέντα αναμένεται να είναι η τύχη του Άγγελου Αναστασιάδη, ειδικά με την απόσυρση της εμπιστοσύνης προς αυτός από αρκετούς διεθνείς

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην Εθνική Ελλάδας μετά τη νέα εντός έδρας ήττα από την Αρμενία με 2-3 το βράδυ της Τρίτης, τα λάθη του Άγγελου Αναστασιάδη και τις έντονες αντιδράσεις διεθνών - με προεξάρχοντα τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο - που φαίνεται να έθεσαν «βέτο» για τη συνέχιση της παρουσίας του Έλληνα τεχνικού στον «γαλάζιο» πάγκο.

Σύμφωνα με το sport-fm.gr στα γραφεία της ΕΠΟ άρχισαν να συγκεντρώνονται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας προκειμένου να λάβουν μέρος σε συνεδρίαση παρουσία του προέδρου, Βαγγέλη Γραμμένου.

Κύριο ζήτημα στην ατζέντα αναμένεται να είναι η τύχη του Άγγελου Αναστασιάδη, ειδικά με την απόσυρση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του από αρκετούς Έλληνες διεθνείς που βλέπουν ότι εκτίθενται από τους χειρισμούς του προπονητή της Εθνικής.

Την τελική απόφαση, ωστόσο, για το ζήτημα αυτό αναμένεται να τη λάβει ο Βαγγέλης Γραμμένος ο οποίος αντίστοιχα θα ενημερώσει και τον Άγγελο Αναστασιάδη.