Skip to main content

Αίθριος καιρός για σήμερα με άνοδο της θερμοκρασίας

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται για σήμερα γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ στα δυτικά και νότια τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα καταγράψει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της. Παγετός στα ηπειρωτικά, κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Για Μακεδονία και Θράκη προβλέπεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί, 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 12 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερη)

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.