Skip to main content

Αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη - Έως 11 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός για σήμερα αναμένεται γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες.

Νεφώσεις αναμένονται σήμερα, τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές-βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές της. Παγετός αναμένεται στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Για Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία και από το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην δυτική Μακεδονία θα είναι 5 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αρχικά αναμένεται γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.