Skip to main content

Αίθριος ο καιρός σήμερα - Έως 18 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις και από το μεσημέρι θα επικρατήσει αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς.

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα, με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Επίσης στην Κρήτη και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα ανατολικά και θα είναι εντάσεως 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως στα βόρεια και ανατολικά έως το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το μεσημέρι θα επικρατήσει αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Δευτέρα, 25η Μαρτίου, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει γενικά αίθριος καιρό και λίγες νεφώσεις - πρόσκαιρα αυξημένες στην Κρήτη. Στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά της δυτικής χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.