Skip to main content

Αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη - Περιορισμένη ορατότητα το πρωί

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη αλλά και την υπόλοιπη Μακεδονία και Θράκη. Το θερμόμετρο θα δείξει από 1 βαθμό έως 15 βαθμούς Κελσίου

Στα δυτικά και στα βόρεια αναμένεται γενικά αίθριος καιρός την Κυριακή. Στις υπόλοιπες περιοχές, αναμένονται παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νοτιοανατολικά. Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις προβλέπονται για τα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως τις πρωινές και βραδινές θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Κατά τόπους θα είναι περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Θα φυσούν μεταβλητοί άνεμοι, 2 με 3 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 1 βαθμό έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα αναμένεται τις πρωινές ώρες. Θα φυσούν μεταβλητοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι, 4-5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από τον 1 βαθμό έως τους 15 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία και την Θράκη, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα). Κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός.