Skip to main content

Επανακαταμέτρηση ζήτησε ο Κοκκόρης με το βλέμμα... στον Καραμανλή

Οι 114 ψήφοι διαφορά από Ταχιάο και το σενάριο που θέλει τη ΝΔ να προτείνει Καραμανλή για ΠτΔ οδήγησαν τον κ.Κοκκόρη να ζητήσει επανακαταμέτρηση.

Επανακαταμέτρηση των ψήφων ζήτησε με αίτημά του, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Κοκκόρης.

Στις εθνικές εκλογές ο κ. Κοκκόρης κατετάγη 9ος με 13.321 σταυρούς, μόλις 114 σταυρούς λιγότερους από τον πρώτο επιλαχόντα Νίκο Ταχιάο, ο οποίος συγκέντρωσε 13.435 σταυρούς.

Η κίνηση του Παναγιώτη Κοκκόρη συνδέεται με το σενάριο που θέλει τη ΝΔ να προτείνει τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε αυτήν την περίπτωση την έδρα του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της Α' εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης. Στόχος του κ. Κοκκόρη είναι να περάσει τον κ. Ταχιάο, προκειμένου να είναι αυτός που θα εξασφαλίσει μια έδρα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, εάν βεβαίως επαληθευτεί το σενάριο με τον Κώστα Καραμανλή και την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η διαδικασία της επανακαταμέτρησης θα ξεκινήσει αύριο το πρωί.