Skip to main content

Αίτημα για κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση από Παπαγγελόπουλο

Ο Δημήτρης Τσοβόλας και η Λυδία Τσοβόλα θα επισκεφθούν τον πρόεδρο της Ειδικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης Ιωάννη Μπούγα.

Σήμερα το πρωί, οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ο Δημήτρης Τσοβόλας και η Λυδία Τσοβόλα θα επισκεφθούν τον πρόεδρο της Ειδικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης Ιωάννη Μπούγα. 

Θα του παραδώσουν αίτηση να διαβιβαστούν στην Επιτροπή οι δικογραφίες που σχετίζονται με την υπόθεση, αίτηση για ακρόαση μαρτύρων και αίτηση για κατ΄αντιπαράσταση εξέταση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με εισαγγελείς και πολιτικά πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 για την παραπομπή του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, ο κ. Παπαγγελόπουλος υποστήριξε πως κάποιοι τον έχουν στοχοποιήσει εδώ και καιρό. Χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis, ως «το μεγαλύτερο σκάνδαλο από καταβολής ελληνικού κράτους« και σημείωσε ότι πριν από τον ίδιο «το είχε πει η εισαγγελέας Ελένη Ράικου ότι η Novartis είναι η κορωνίδα των σκανδάλων».