Skip to main content

Δημοσιεύεται η κατανομή των κονδυλίων της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι»

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα, όπως τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ισως και εντός της τρέχουσας εβδομάδας ανακοινωθούν τα στοιχεία για την κατανομή των κονδυλίων ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ στα Μέσα Ενημέρωσης, στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας «Μένουμε στο σπίτι», όπως δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

«Είναι αυτονόητο ότι τα ποσά που δόθηκαν και που ήταν εξαιρετικά αναγκαία και κρίσιμα για την παρακίνηση των πολιτών να μείνουν στο σπίτι για λόγους ασφάλειας της δημόσιας υγείας, θα δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα. Η χρονική υστέρηση που υπήρξε ως προς τη δημοσιοποίηση τους οφείλεται στο γεγονός ότι γίνεται επεξεργασία από το Υπουργείο Οικονομικών όλων των εκταμιεύσεων και μόλις ολοκληρωθεί θα υπάρξει άμεσα ανακοίνωση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά, ο κ. Γεραπετρίτης σε συνομιλία με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία μέχρι τέλος της εβδομάδας.