Skip to main content

Ετοιμάζεται να κάνει Μίδα τον Γκουαρντιόλα η Σίτι (video)

Οι «Πολίτες» ετοιμάζονται να προσφέρουν το μεγαλύτερο deal όλων των εποχών στον Καταλανό προσφέροντάς του 4ετες συμβόλαιο με 22 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Την επέλασή της συνέχισε το Σάββατο η Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε με 4-1 της Τότεναμ φτάνοντας έτσι τις 16 σερί νίκες στη φετινή Premier League.

Αναμφίβολα το ποδόσφαιρο που παίζουν φέτος οι «Πολίτες» σε συνδυασμό από τις συνεχόμενες νίκες που κατακτούν έχει φέρει κύμα ενθουσιασμού στους υποστηρικτές του αγγλικού συλλόγου, γεγονός που το πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι ιθύνοντες των «γαλάζιων» είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τον Καταλανό τεχνικό και σκοπεύουν να του προσφέρουν το μεγαλύτερο deal όλων των εποχών.

Σύμφωνα με τους «Times» και την «Telegraph», η Σίτι ετοιμάζεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο για 4 χρόνια προσφέροντάς του το απίστευτο ποσό των 22 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Σημειώνεται πως ο 46χρονος προπονητής έχει συμβόλαιο με τους δευτεραθλητές Αγγλίας έως το καλοκαίρι του 2019 ενώ με την τωρινή συνεργασία που τρέχει, εισπράττει το ποσό των 16 εκατ. ευρώ.

Δείτε παρακάτω τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τον νέο θρίαμβο των πρωτοπόρων της Premier League: