Skip to main content

Έκθεση αστυνομίας: Ακρωτηριασμός οπαδού από κροτίδα στην Τούμπα

Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της Λίγκας αναμένεται να τιμωρήσει τον «Δικέφαλο» για όσα εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Άρη.

Επιβαρυντική είναι η έκθεση της αστυνομίας για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη ενώ μάλιστα προκαλεί αίσθηση το περιστατικό ακρωτηριασμού οπαδού του «Δικεφάλου» από κροτίδα που έσκασε στα χέρια του.

Πιο αναλυτικά, το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της Super League αναμένεται να καλέσει την «ασπρόμαυρη» και να την τιμωρήσει για όσα εκτυλίχθηκαν μετά το προβάδισμα (1-2 στο 87ο του ματς) των «κιτρινόμαυρων» (εισβολή οπαδών απο τη Θύρα 4 στον αγωνιστικό χώρο, πυρσοί, κροτίδες, ρίψη διαφόρων αντικειμένων).

Μάλιστα και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το «Sport24» με βάση την έκθεση της αστυνομίας «με το τέλος της προθέρμανσης των ομάδων, άτομο με διαπίστευση της γηπεδούχου ομάδας έρριψε από απόσταση μια φανέλα της ομάδας του Ολυμπιακού στην οροφή του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας».

Στην έκθεση αναφέρεται επίσης ότι «από το 21ο λεπτό έως το 23ο έθεσαν φωτιά σε πανό και μπλούζες με διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας που είχαν αναρτήσει στα κιγκλιδώματα. Στο 63ο λεπτό έκαναν χρήση συσκευής εκπομπής λέιζερ».

Παράλληλα στην έκθεση αναγράφεται πως «στο 70ό λεπτό του αγώνα άγνωστος δράστης έρριψε εντός κερκίδας τέσσερα (4) στο χαμηλό διάζωμα, ένα βεγγαλικό χειρός, τύπου κροτίδα, στη θέα της οποίας φίλαθλος επιχείρησε να την απομακρύνει, πλην όμως αυτό εξερράγη, με αποτέλεσμα των ακρωτηριασμό δυο δακτύλων του αριστερού του χεριού. Στον ανωτέρω παθόντα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Γ.Ν. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ».

«Στο 87ο λεπτό του αγώνα άγνωστα άτομα από την κερκίδα 4 πυροδότησαν δύο πυρσούς τους οποίους έρριψαν στην αγωνιστική περίμετρο και δύο κροτίδες, τις οποίες έρριψαν στην αγωνιστική περίμετρο. Επίσης, άγνωστο άτομο από σημείο των κερκίδων 4 προς 5 έρριψε προς τον περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου ένα κουτάκι μπύρας».

Τέλος στην έκθεση γίνεται λόγος και για είσοδο ατόμων μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενουμένων.

Πιο αναλυτικά: «Επιπλέον, είκοσι περίπου άγνωστα άτομα εισήλθαν από την κερκίδα 4 στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο, μέχρι τις διαφημιστικές πινακίδες, κατά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας, όπου και σταμάτησαν μετά την παρέμβαση των υπευθύνων της γηπεδούχου ομάδας.

Στο 97ο λεπτό του αγώνα άγνωστα άτομα από την κερκίδα 4 πυροδότησαν εφτά πυρσούς. Επίσης, άγνωστο άτομο από την κερκίδα 6 πυροδότησε ένα πυρσό. Επιπλέον, είκοσι περίπου άγνωστα άτομα εισήλθαν από την κερκίδα 4 στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο μέχρι τις διαφημιστικές πινακίδες.

Μετά το τέλος του αγώνα, γύρω στις 20.40 έξωθεν θύρας 4 άγνωστο άτομο-δράστης οπαδός του ΠΑΟΚ πλησίασε, χτύπησε άλλο άτομο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταβεί στο "Γ.Ν.Θ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ".».