Σάββατο 6 Ιουνίου 2020
x

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ THESSALONIKI AUTO FESTIVAL - ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Tο κοινό της Β. Ελλάδας θα έχει τη δυνατότητα να δει, όλα τα νέα αυτοκίνητα της αγοράς, σε μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα έκθεση.

του Νίκου Χριστόπουλου

Το 4o Thessaloniki Auto Festival, η γιορτή του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί όπως και τις προηγούμενες χρονιές στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Από τις την Πέμπτη 6 έως τη Κυριακή 9 Ιουνίου το κοινό της Β. Ελλάδας θα έχει τη δυνατότητα να δει, όλα τα νέα αυτοκίνητα της αγοράς, σε μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα έκθεση.

Νέα μοντέλα, αλλά και μεταχειρισμένα των δικτύων των επισήμων εμπόρων, θα είναι στη διάθεση του κοινού, για πληροφορίες, ενημέρωση και test drive.

Ειδικά για τις ανάγκες της δοκιμαστικής οδήγησης, οι εσωτερικοί δρόμοι της ΔΕΘ εκτός από την ασφάλεια που προσφέρουν, διαθέτουν και ένα μοναδικά μοντέρνο περιβάλλον, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε όσους επιλέξουν να δοκιμάσουν ένα από τα εκτιθέμενα αυτοκίνητα.  

Ακόμα στα πλαίσια των παραλλήλων εκδηλώσεων του Thesaloniki Auto Festival,  μια σειρά από events  θα προκαλέσει το θαυμασμό και την ικανοποίηση των επισκεπτών. Κλασσικά αυτοκίνητα, αγωνιστικά, 4Χ4, ιδιοκατασκευές , αλλά και τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα , ηλεκτρικά, υβριδικά, αεριοκίνητα, υγραεριοκίνητα, και πολλά άλλα, θα βρεθούν σε ένα πραγματικό φεστιβάλ αυτοκινήτου, το Thessaloniki Auto Festival.

Σε συνεργασία με το Gonews.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ