Skip to main content

Έτοιμη να εγκαινιάσει αύριο τον νέο της σύνδεσμο η «Αυτόνομη Θύρα 10»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή καλούν τον κόσμο της ομάδος την Πέμπτη,στο Ιβανώφειο και ώρα 19:00 για το μεγάλο γλέντι εγκαινίων του νέου συνδέσμου.

Κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή ώστε να παραστεί αύριο στα εγκαίνια του νέου της συνδέσμου στο Ιβανώφειο απηύθυνε η «Αυτόνομη Θύρα 10».

Συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών του «Γηραιού» ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το απόγευμα της Πέμπτης στις 19:00 ένα μεγάλο γλέντι υπογραμμίζοντας πως από την Παρασκευή «τίποτε δεν θα είναι ίδιο».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «κυανόλευκος» σύνδεσμος:

«Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια θέλουμε να καλέσουμε ολόκληρο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να παραβρεθεί σε μια εξαιρετικά σημαντική μέρα για το σύνδεσμο μας.

Ενώ τα πάντα και οι πάντες τριγύρω μας ωθούν να απομακρυνθούμε από την πραγματικότητα του ΗΡΑΚΛΗ εμείς επιλέγουμε να ξαναπιάσουμε το νήμα από την αρχή.

Επιλέγουμε να πάρουμε μια βαθειά ανάσα, να γεμίσουμε τα πνευμόνια μας με αέρα αντεπίθεσης, να οπλιστούμε με υπομονή, να προετοιμάσουμε το στομάχι μας για νέες μάχες, για νέες πίκρες και ανείπωτες χαρές.

Επιλέγουμε να αφήσουμε τη μιζέρια στο σπίτι μας και να ξεκινήσουμε τη δικιά μας έφοδο προς τον ουρανό, να ξεκινήσουμε τη δικιά μας ανεξέλεγκτη πορεία μέχρι να γίνουν πραγματικότητα ακόμα και όσα δεν τολμήσαμε να ονειρευτούμε.

Την ερχόμενη Πέμπτη 28/2 από τις 19:00 σας καλούμε στα εγκαίνια του νέου μας συνδέσμου στο χώρο του Ιβανωφείου για ένα γλέντι σαν αυτά που μόνο ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ ξέρει να στήνει.

Την ερχόμενη Πέμπτη ανοίγει ακόμα ένα σπίτι για κάθε κυανόλευκη καρδιά και το μόνο σίγουρο είναι ότι από την Παρασκευή κιόλας… τίποτε δεν θα είναι ίδιο!!!

ΥΓ: Ο σύνδεσμος στο χώρο του Ιβανωφείου θα ανοίγει αποκλειστικά και μόνο πριν και μετά τους αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου του ΗΡΑΚΛΗ. Τις υπόλοιπες μέρες η λειτουργία του συνδέσμου της Αριστοτέλους συνεχίζεται κανονικά».