Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Απόβαση Αμερικανών και Ευρωπαίων τουριστών με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal

Κάποιοι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε τουριστικά λεωφορεία που περίμεναν στο λιμάνι και άλλοι ξεκίνησαν πεζοί να περιηγηθούν στη Θεσσαλονίκη.

Με 850 επιβάτες απο διάφορες χώρες κατέπλευσε το πρωί της Κυριακήςστη Θεσσαλονίκη το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Cruise. Το πλοίο εντυπωσιάζει με το μέγεθος και το εκτόπισμα του καθώς είναι αρκετά ψηλότερο ακόμη και από τα κτήρια του λιμανιού με αποτέλεσμα να είναι ορατό από αρκετά μακριά.

Κάποιοι από τους επιβάτες επιβιβάστηκαν σε τουριστικά λεωφορεία, τα οποία περίμεναν στο λιμάνι για να κάνουν εκδρομές στις γύρω περιοχές και άλλοι ξεκίνησαν με τα πόδια και πολύ καλή διάθεση να περιηγηθούν στη Θεσσαλονίκη.

Μια Αμερικανίδα δήλωσε στη Voria.gr ενθουσιασμένη από το μέχρι τώρα ταξίδι της στην Ελλάδα, την οποία όπως είπε επισκέπτεται πρώτη φορά. Έχοντας στα χέρια της έναν χάρτη με τα τουριστικά αξιοθέατα, βγήκε από την κεντρική πύλη του λιμανιού και ξεκίνησε τη βόλτα της για να ανακαλύψει, όπως είπε, τις ομορφιές της πόλης.

Μια παρέα νεαρών τουριστών από τη Γαλλία ανέφεραν επίσης ότι έρχονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, για την οποία γνωρίζουν ότι έχει πλούσια ιστορία, καλό φαγητό και διασκέδαση.

Το κρουαζιερόπλοιο θα μείνει στην πόλη μέχρι τις 7 το απόγευμα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Κουσάντασι, αφού προηγουμένως επιβιβαστούν σε αυτό Έλληνες και Κύπριοι τουρίστες.