Skip to main content

Έτοιμη να γράψει ιστορία στη Λευκορωσία η Κ19 του ΠΑΟΚ

O «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει αύριο στις 13:00, τη Μινσκ στην ομώνυμη πόλη με στόχο την πρόκριση στους «8» του Domestic Champions Path του Youth League.

Στην παγωμένη Λευκορωσία βρίσκεται η Κ19 του ΠΑΟΚ με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους «8» του Domestic Champions Path.

Απέναντι στη Μινσκ και έχοντας παρακαταθήκη τη νίκη με 2-1 από την αναμέτρηση της Τούμπας, ο «Δικέφαλος» έχει ν’ αντιμετωπίσει την πρόκληση μιας πρωτόγνωρης ευρωπαϊκής πορείας.

Το παιχνίδι διεξάγεται αύριο στις 13.00 στο «FC Minsk Stadium» και πρόκειται για τον επαναληπτικό αγώνα του β’ γύρου του Domestic Champions Path για το UEFA Youth League.

Αξίζει να σημειωθεί πως Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη και Δημήτρη Πανίδη.

Συγκεκριμένα, την «ασπρόμαυρη» αποστολή αποτελούν οι: Παπαδόπουλος, Συλλέκτης, Ταλιχμανίδης, Χατζηστραβός, Διαμαντής, Δούμτσης, Γαϊτανίδης, Καλουτσικίδης, Λύρατζης, Μανιώτης, Μελετίδης, Μιχαηλίδης, Πουρναράς, Σαλαμούρας, Τάχατος, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Τζοβάρας, Βουτσάς και Ξυφιλίνος.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Ιωάννης Αμπατζίδης, Βασίλης Πετρόπουλος, Θεοχάρης Κομσής, ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης, ο γιατρός Ιωάννης Ουσαντζόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Σταύρος Τερζανίδης, ο φροντιστής Βαγγέλης Μπαμπάτσης. Επίσης ο Γιάννης Σαββίδης, ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Ντάνι Αλσίνα και ο λειτουργικός υπεύθυνος Κώστας Βούρτσης.