Skip to main content

Έτοιμος για Δούκα ο Ηρακλής-Τι δήλωσαν Αλεξανδρής και Γιαννακίδης

Εμείς βρισκόμαστε σε εξαιρετική κατάσταση, όμως σε όλο το παιχνίδι πρέπει να είμαστε σοβαροί, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς των κυανολεύκων.

Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή καθώς αύριο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Δούκα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών.

Συγκέντρωση και προσοχή για σαράντα λεπτά ζήτησε ο κόουτς των κυανολεύκων, Βαγγέλης Αλεξανδρής από τους παίκτες σε δηλώσεις του αναφορικά με τον αυριανό αγώνα.

Συγκεκριμένα ο κ. Αλεξανδρής δήλωσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Θέλει προσοχή και συγκέντρωση για σαράντα λεπτά. Εμείς βρισκόμαστε σε εξαιρετική κατάσταση, όμως σε όλο το παιχνίδι πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Από τη μεριά του, ο γκαρντ του Γηραιού, Μιχάλης Γιαννακίδης στάθηκε στο κομμάτι της συγκέντρωσης, χαρακτηρίζοντας «δύσκολο» το αυριανό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννακίδης δήλωσε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Για να μπορέσεις να κερδίσεις τέτοιου είδους παιχνίδια όπως ο Δούκας, πρέπει να είσαι για σαράντα λεπτά συγκεντρωμένος και για σαράντα λεπτά να τηρήσεις το πλάνο του προπονητή. Ερχόμαστε και οι δυο ομάδες από τρεις συνεχόμενες νίκες, και πιστεύω ότι θα είναι ένα δυνατό και καλό παιχνίδι».