Skip to main content

Έτοιμος για το καινούργιο βήμα των εθνικών εκλογών ο Δημήτρης Κούβελας

O κ. Κούβελας ανέλυσε τους λόγους που επέλεξε να δώσει μάχη δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την μεγάλη πολιτική αλλαγή, όπως ανέφερε.

Έτοιμος για το νέο του βήμα, κλείνοντας το αυτοδιοικητικό κεφάλαιο, εμφανίζεται ο Δημήτρης Κούβελας, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την Α΄ Θεσσαλονίκης.

Σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους, ο κ. Κούβελας ανέλυσε τους λόγους που επέλεξε να δώσει μάχη δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, όπως ανέφερε.

"Αισθάνομαι έτοιμος για το καινούργιο βήμα, έκλεισα το αυτοδιοικητικό κεφάλαιο. Είχα πάρει τις αποφάσεις μου ότι είναι η ώρα να το κάνω, με εμπειρία και γνώση" τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κούβελας σημείωσε ότι "είναι υπόθεση για την Ελλάδα, για τα παιδιά μας", ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι δεν θα αφήσει τη Θεσσαλονίκη.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι στόχος του είναι να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις, στον αγώνα για την αυτοδυναμία της μεγάλης παράταξης, κάνοντας και αναφορά στην ανανέωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας με νέα- φρέσκα πρόσωπα.

Όπως μάλιστα ανέφερε ο κ. Κούβελας, κατά τη διάρκεια των περιοδειών του, το μήνυμα που λαμβάνει κυρίως από τους απλούς πολίτες είναι ότι θέλει νέα πρόσωπα.

Αναφερόμενος στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών τόνισε ότι στόχος είναι να διαφυλάξουμε τη Μακεδονία και την ταυτότητά μας από την απαράδεκτη Συμφωνία των Πρεσπών". Σημείωσε ότι ο πρόεδρος του κόμματος έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι χειρότερη η Συμφωνία και υπάρχουν συνέπειες, που δεν τις γνωρίζουμε αλλά δεν θα επιτρέψουμε να προχωρήσουν.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Κούβελας τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση της Θεσσαλονίκης, αν και υπάρχουν 16 βουλευτές. "Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απέτυχαν παταγωδώς να προωθήσουν θέματα της πόλης" τόνισε και αναφέρθηκε αναλυτικά στο μετρό Θεσσαλονίκης, στον ΟΑΣΘ, στα στρατόπεδα και στη σχολική στέγη.