Skip to main content

Έτοιμος να ανακοινώσει κεντρικό χορηγό στη φανέλα ο Άρης

Ο κεντρικός χορηγός θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και από αυτή τη συμφωνία η ΠΑΕ θα καρπωθεί περίπου 400-450 χιλιάδες ευρώ.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με συγκεκριμένες εταιρείες, υποψήφιες για τον κεντρικό χορηγό της νέας αγωνιστικής σεζόν, βρίσκεται ο Θόδωρος Καρυπίδης όπως άφησε να εννοηθεί με χθεσινό ποστάρισμά του στο Instagram.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport», ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης έχει αναλάβει να τρέξει εξ ολοκλήρου τις διαδικασίες για την εξεύρεση του χορηγού που θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας και σύμφωνα με τις πληροφορίες, αλλά και τη χθεσινή ανάρτηση που έκανε ο Καρυπίδης στα social media, βρίσκεται μία ανάσα από το deal.

Λέγεται μάλιστα οτι ο κεντρικός χορηγός θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και από αυτή τη συμφωνία η ΠΑΕ θα έχει επωφεληθεί οικονομικά ένα ποσό της τάξεως των 400-450 χιλιάδων ευρώ.

Εχουν ειπωθεί διάφορα σενάρια για επαφές του ισχυρού άνδρα της «κιτρινόμαυρης εταιρείας» με στοιχηματικές εταιρείες, δεν αποκλείεται όμως στο τέλος ο κεντρικός χορηγός να προέρχεται από εντελώς διαφορετικό αντικείμενο.