Skip to main content

Έτοιμος να αναλάβει τον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Χάρης Μαρκόπουλος

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» βλέπουν στο πρόσωπό του έναν κόουτς με γνώσεις και φιλοδοξίες που γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες του συλλόγου.

Θέμα χρόνου θεωρείται η επισημοποίηση της συμφωνίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Χάρη Μαρκόπουλο.

Όπως μεταδίδει το «Metrosport», ο Θεσσαλονικιός κόουτς  που τα τελευταία χρόνια δούλεψε στην Κίνα ως ασίσταντ του Γιάννη Χριστόπουλου στους Μπέιτζιν Ντακς επιστρέφει στον «Δικέφαλο» όπου πέρασε μία πενταετία (2009-14) στο πλευρό του πατέρα του Σούλη Μαρκόπουλου.

Στο πρόσωπο του οι άνθρωποι του συλλόγου βλέπουν έναν προπονητή με γνώσεις αλλά και φιλοδοξίες. Παράλληλα βλέπουν όμως και έναν προπονητή που γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες των «ασπρόμαυρων» ενώ έχει αποδεδειγμένα καλό μάτι στην επιλογή ξένων παικτών.

Σημειώνεται πως ο κ. Μαρκόπουλος έχει δουλέψει και ως πρώτος προπονητής στην Basket League σε Κόροιβο Αμαλιάδας και Δόξα Λευκάδας αλλά ο ΠΑΟΚ θα αποτελέσει την πρώτη, μεγάλη δουλειά του. Από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία μαζί του, θα προχωρήσουν και θέματα αγωνιστικού σχεδιασμού αφού ήδη έχουν γίνει επαφές και γι' αυτό το κομμάτι με Έλληνες παίκτες (Βασιλειάδης, Μαυροκεφαλίδης είναι κάποιοι από αυτούς).