Skip to main content

Έτοιμος να χτυπούσε Ντιανέ αν έμπαινε στους ομίλους ο ΠΑΟΚ! (video)

Ο «Δικέφαλος» βολιδοσκόπησε τον δανεισμό του 27χρονου Σενεγαλέζου φορ της Γαλατάσαραϊ όμως ο οδυνηρός αποκλεισμός από τη Σλόβαν άλλαξε τα δεδομένα.

Προχωρημένες επαφές με τον Μπαγιέ Ντιανέ της Γαλατάσαραϊ είχαν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ όμως δεν έφτασαν σε τελική κρούση εξαιτίας του αποκλεισμού από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Metrosport», οι «ασπρόμαυροι» βολοδοσκόπησαν την περίπτωση του 27χρονου Σενεγαλέζου στράικερ της νταμπλούχου Τουρκίας τον οποίο και είχε αποκτήσει τον περασμένο Ιανουάριο έναντι 10 εκατ. ευρώ από την Κασίμπασα.

Μάλιστα το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου» ήταν τόσο έντονο που το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, εκπρόσωπος του Αφρικανού άσου ήρθε στην Τούμπα και παρακολούθησε το ματς κόντρα στους Σλοβάκους όντας έτοιμος να προχωρήσει τις τελικές επαφές για τον δανεισμό του πελάτη του όμως ο οδυνηρός αποκλεισμός άλλαξε τα δεδομένα.

Σημειώνεται πως τελικά, η «τσιμ μπομ» παραχώρησε δανεικό τον Ντιανέ, την περασμένη Δευτέρα στην πρωταθλήτρια Βελγίου, Κλαμπ Μπριζ.