Skip to main content

Έτοιμος να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση ο Τσιτσιπάς

Ο 21χρονος Έλληνας σταρ του τένις θα λάβει μέρος στο ανεπίσημο τουρνουά, Ultimate Tennis Showdown, που διοργανώνει ο Πατρίκ Μουράτογλου.

Έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, έστω και ανεπίσημα, είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θα αγωνιστεί στο Ultimate Tennis Showdown που διοργανώνει ο Πατρίκ Μουράτογλου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Tennis24», μπορεί το Tour της ΑΤΡ να έχει ανασταλεί μέχρι τουλάχιστον τις 31 Ιουλίου, αυτό δεν σημαίνει όμως πως ο Έλληνας πρωταθλητής μέχρι την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων δεν θα προετοιμάζεται για την επιστροφή του, δίνοντας φιλικούς αγώνες.

Ο 21χρονος τενίστας έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης, πως θα αγωνιστεί στο Ultimate Tennis Showdown το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Μουράτογλου, στη Νότια Γαλλία.

Από τις 13 Ιουνίου, δέκα εκ των κορυφαίων τενιστών αυτή τη στιγμή στον κόσμο, που βρίσκονται στο Top100 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, θα μονομαχήσουν με φόντο τον τίτλο στο πολύ δυνατό ταμπλό του UTS.

Μετά τους Γκοφάν, Αλιασίμ, Περ, Γκασκέ, Μπράουν, Πούιγ και Πόπιριν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προστίθεται στο ταμπλό.

Οι ιθύνοντες του θεσμού ανακοίνωσαν την παρουσία του Στέφανου στο Twitter, ενώ έκαναν… spoil, πως ο 9ος και ο 10ος τενίστας που απέμειναν για να ανακοινωθούν, βρίσκονται αμφότεροι αυτή τη στιγμή στο Top10.

Οι πιθανότητες λένε πως οι τενίστες που θα κλείσουν τον χορό στο τουρνουά, θα είναι οι Γκαέλ Μονφίς και Ντομινίκ Τιμ.