Skip to main content

Έτοιμος να παραιτηθεί ο Μπαρτομέου, αν παραμείνει ο Μέσι

Όπως αποκάλυψε ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, είναι διατεθειμένος να αφήσει τον θώκο, αν παραμείνει ο Αργεντινός σταρ.

Ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός αποκάλυψε την πρόθεση του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου να παραιτηθεί από την προεδρία, εάν ο Λιονέλ Μέσι εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα.

Τα τελευταία 24ωρα οι διοικούντες τον σύλλογο καλούνται να αντιμετωπίσουν τσουνάμι εξελίξεων και να διαχειριστούν τη σοβαρότερη πιθανότατα κρίση στην ιστορία του κλαμπ.

Ο ίδιος μάλιστα ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα, έχει πάρει μία μεγάλη απόφαση. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός TV3, "εάν ο Μέσι ανακοινώσει δημόσια την πρόθεσή του να μείνει στην Μπαρτσελόνα, τότε ο πρόεδρος Μπαρτομέου είναι έτοιμος να κάνει ένα βήμα προς τα πίσω και να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο".

Ακόμα και έτσι όμως να συμβαίνει και ο Μπαρτομέου να είναι πρόθυμος να παραιτηθεί για να μην χρεωθεί τη φυγή του Αργεντινού, κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι πως με αυτή την κίνηση θα πιεστεί αλλά και θα πειστεί ο πεντάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας ώστε να μην φτιάξει βαλίτσες για άλλες πολιτείες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ισπανίδα ρεπόρτερ, Βερόνικα Μπρουνάτι "ο Μέσι θέλει να φύγει είτε είναι πρόεδρος ο Μπαρτεομέου είτε όχι. Η απόφασή του δεν έχει να κάνει μόνο με τον πρόεδρο αλλά με περισσότερα πράγματα".

Πηγή: sport24