Skip to main content

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ ενόψει ΜΠΑΤΕ - Εκτός αποστολής ο Ελ Καντουρί (video)

Η τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου» πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία και αφορούσε την τακτική, την κυκλοφορία της μπάλας και τις στημένες φάσεις.

Την προετοιμασία τους για την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση εναντίον της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Εuropa League ολοκλήρωσαν σήμερα (δείτε εδώ) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Η τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου» πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία και αφορούσε την τακτική, την κυκλοφορία της μπάλας και τις στημένες φάσεις. Στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στην πρωταθλήτρια Λευκορωσίας.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» αποστολή αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Πρίγιοβιτς και Άκπομ.

Εκτός αποστολής έμειναν Παναγιώτης Γλύκος, Στέλιος Μαλεζάς, Στέλιος Κίτσιου και Μάριος Σιαμπάνης ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε να αφήσει ακόμη εκτός τους Ομάρ Ελ Καντουρί, Νίκο Καρέλη και Γεβγέν Χατσερίδη.