Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019
x

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Το πανό που αναρτήθηκε στον αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ αποτέλεσε θέμα επικρίσεων στον τουρκικό Τύπο, ο οποίος από τώρα προετοιμάζει το έδαφος για αντιμετώπιση αναμενόμενων επεισοδίων στον αγώνα Γαλ

Το πανό που αναρτήθηκε στον αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ αποτέλεσε θέμα επικρίσεων στον τουρκικό Τύπο, ο οποίος από τώρα προετοιμάζει το έδαφος για αντιμετώπιση αναμενόμενων επεισοδίων στον αγώνα Γαλατάσεραι-Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου.

Στο Τvem.com.tr / tourkikanea υπάρχει δημοσίευμα με τίτλο «Πάγωσε το αίμα από το πανό που έγραφε "Ποιος θα χύσει το πρώτο τουρκικό αίμα;"», και σημειώνει ότι δεν λέει να μειωθεί η οργή των Σέρβων, από την ταραχή που προκάλεσε ο θάνατος του Σέρβου φιλάθλου στον αγώνα Γαλατάσαράι-Ερυθρού Αστέρα. Οι Σέρβοι φίλαθλοι έχουν ορκιστεί να πάρουν εκδίκηση και κάθε μέρα στέλνουν και ένα σχετικό με το θέμα απειλητικό μήνυμα.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα, Ολυμπιακού και Σπαρτάκ Μόσχας. «Οι οργανωμένοι υπό την ομάδα "Ορθόδοξοι αδερφοί" φίλαθλοι, είναι αποφασισμένοι να χύσουν τουρκικό αίμα. Μετά από το πανό που άνοιξε στην Σερβία και έγραφε "Ποιος θα χύσει το πρώτο τουρκικό αίμα;", στον αγώνα μπάσκετ που έγινε στην Αθήνα μεταξύ Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι του γηπεδούχου ανήρτησαν πανό που έγραφε "Τούρκος καλός, μόνο νεκρός".

Μάλιστα, μετά από αίτημα των φίλων του Ερυθρού Αστέρα, οι Ολυμπιακοί ζήτησαν να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον θανόντα Σέρβο οπαδό Ίβκοβιτς. Αλλά η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν το δέχτηκε αυτό και ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Ζουρνατζίδης δήλωσε πως «Δεν είναι μια απόφαση που θα την παίρναμε έτσι βιαστικά. Έπρεπε να σκεφτούμε τις πολιτικές πλευρές του περιστατικού και για αυτό εναντιωθήκαμε».

Από την άλλη, οπαδοί των ομάδων Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα, υπό την επωνυμία "Ορθόδοξοι αδερφοί" άρχισαν να οργανώνονται για τις 18 Δεκεμβρίου, όπου στο γήπεδο Αμπντί Ιπεκτσί θα διεξαχθεί ο αγώνας Γαλατάσαράι-Ολυμπιακού», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ο Μακεδών
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ