Skip to main content

Έτσι θα είναι τα μεταχειρισμένα λεωφορεία που μισθώνει ο ΟΑΣΘ (videο)

Παρουσιάστηκαν από την Papadakis Bros και τον συνεταιρισμό «ΚΤΕΛ Μακεδονίας» τα μοντέλα λεωφορείων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό του ΟΑΣΘ

Την πύλη του αμαξοστασίου του ΟΑΣΘ πέρασαν σήμερα το πρωί τα μοντέλα λεωφορείων ως δείγματα των εταιρειών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό που διενεργεί ο Οργανισμός για τη μίσθωση, αρχικά, 180 μεταχειρισμένων λεωφορείων.

Τα μοντέλα, που ανήκουν στην εταιρεία Papadakis Bros του Ομίλου Εταιρειών Αφοί Παπαδάκη και στον συνεταιρισμό «ΚΤΕΛ Μακεδονίας», παρουσιάζονται ενώπιον των μελών της επιτροπής η οποία διενεργεί τον διαγωνισμό.

Τα μεταχεισμένα λεωφορεία που θα μισθώσει ο ΟΑΣΘ αναμένεται να κυκλοφορήσουν στη Θεσσαλονίκη από τον Σεπτέμβριο για να δώσουν ανάσα στο μείζον συγκοινωνιακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη.



Στο βίντεο φαίνονται τα μοντέλα που παρουσίασε η Papadakis Bros, τρία αρθρωτά τριαξονικά και ένα διαξονικό, όλα τεχνολογίας Euro5, ηλικίας περίπου δέκα έως δεκαπέντε ετών. Αντίστοιχα το ΚΤΕΛ παρουσίασε ένα τρίθυρο μοντέλο του 2010 με μεγάλο κινητήρα.  

Σημειώνεται πως σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα που οι υποψήφιοι ανάδοχοι μπορούσαν να παρουσιάσουν τα οχήματά τους.