Skip to main content

Εττό: «Εξαιρετικές οι εντυπώσεις μου»

Τον θαυμασμό του για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αραούχο Εττό.

 

Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Αραούχο Εττό, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του αλλά και τους «ασπρόμαυρους» φιλάθλους. 
 
Για τα παιδικά του χρόνια και τη σχέση του με το ποδόσφαιρο: 
 
«Όταν ήμουν μικρός ήταν πολύ δύσκολο να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο. Δεν είχα χρόνο, αφού έπρεπε καθημερινά να δουλεύω με τον μπαμπά και τη μαμά μου. Έχω δουλέψει και στο θερμοκήπιο βοηθώντας τους γονείς μου, αλλά και στα χωράφια για αρκετό καιρό. Γι' αυτό δεν ήταν εύκολο να ασχοληθώ πιο ενεργά με το ποδόσφαιρο. Όσο μεγάλωνα όμως, περίπου σε ηλικία 15 χρόνων, άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο με φίλους και στα 19 μου άρχισα επαγγελματικά την ποδοσφαιρική μου καριέρα».
 
Για το αν είναι ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα εξέλιξή του: 
 
«Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα έκανα αυτή την πορεία, αφού από μικρή ηλικία ήξερα ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά για να ζήσω. Δεν είχα καιρό να το σκεφτώ, αλλά σιγά σιγά, όσο περνούσε ο καιρός είχα πολλά οφέλη από το ποδόσφαιρο, γι' αυτό και πλέον στην πόλη μου με γνωρίζουν όλοι, απ' το επάγγελμα που κάνω κι απ' το ότι έχω φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Γι' αυτό και είμαι ευχαριστημένος απ' όσα έχω καταφέρει ως τώρα».
 
Για τον λόγο που επέλεξε να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ: 
 
«Ο εκπρόσωπός μου με ενημέρωσε ότι υπήρχε ενδιαφέρον τόσο απ' τον ΠΑΟΚ όσο και από δύο ακόμα ομάδες, αλλά εγώ προτίμησα από την πρώτη στιγμή να παίξω σ' αυτή την ομάδα, αφού ειδικά στο πρώτο ματς που τον είχα αντιμετωπίσει με την Ντιναμό, η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος και ο τρόπος που στήριζε την ομάδα ήταν εντυπωσιακός. Γι' αυτό και ήθελα να έρθω και να φορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ».
 
Για την πρώτη εντύπωση από την Τούμπα, καθώς αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: 
 
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ένα πολύ καλό παιχνίδι, θα έλεγα. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάρα πολύ και προσπάθησαν για τη νίκη, αλλά τελικά μόνο το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για εμάς. Αν και κάναμε καλό παιχνίδι, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να πάρουμε το ματς. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος απ' τον κόσμο του ΠΑΟΚ και μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση. Αυτοί αποτελούν, άλλωστε έναν απ' τους λόγους που βρίσκομαι εδώ και θέλω πάρα πολύ, βοηθώντας την ομάδα, να δώσω χαρά σ' αυτούς. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές».